ZetaTalk: Millennium Kieltäymys


Maapallo tulee käymään läpi fyysisiä mullistuksia lähitulevaisuudessa. Tämä ei ole täsmälleen mitä Raamattu, tai Nostradamus, tai tämän ajan lukuisat näkijät ennustavat. On totuutta huhuissa, jotka koskevat mitä kutsutaan Kahdenneksitoista Planeetaksi, jättiläiskomeetta. On totuutta siinä, mitä on kerrottu rajuista geologisista muutoksista, jotka repivät mantereet erileen ja kasaavat vuoret korkealle. Vedenpaisumus tapahtui juuri vastaavana aikana. Napojen siirtymiset ovat yleisiä tällaisina aikoina. Maapallon kuori liukuu pehmeän, sulan ytimen yli, kuoren liikkuessa yhteen suuntaan, ja ydin, joka on enemmän magneettisesti riippuvainen, toiseen. Tämänkaltainen raivoisien geologisten mullistusten aika on edessä maan ihmisille.

Tulee olemaan paljon kuolemaa. Suurin osa ihmisistä maapallolla tänä aikana tulee olemaan tietämättömiä. He saattavat olla tietoisia kuivuudesta, punertavasta hohteesta päivän kuumuuden aikana, ehkä jopa punertavasta pölystä, joka värjää ja antaa kitkerän maun heidän juomavedelleen. Suurimmalla osalla ihmiskuntaa on niin paljon ongelmia eläessäään, päivästä päivään, että he tuskin tulevat huomaamaan. Edes ne, jotka saattaisivat huomata, pystyvät vain vähän tekemään asian hyväksi. Pystyykö mies, joka tuskin pystyy ruokkimaan perheensä, lähtemään pakoon? Millä he eläisivät, vaikka he saisivatkin turvallisen paikan? Ja mikä sellainen paikka olisi? Tämä on tuntematon kokemus. Ei ole vastaavaa kokemusta muistissa. Kieltäymys on korkeaa. Auktoriteetit eivät kannusta informaation lisääntymistä, toivoen, että rauha ja vallitseva olotila jatkuu.

Vaikka olisi tietoisuutta, tulee olemaan vähän toimintaa. Monet katsovat ympärilleen, ja pohtivat elämäntapaansa, jos he toimisivat. Jättää koti, turvallisten paikkojen mukavuudet, ja ihmiset jotka edustavat turvaverkostoa. Miten he eläisivät? Välttääkseen kerjäläisiksi joutumisen, he saattavat pysyä omassa, tutussa, ympäristössään. Sitten on niitä, jotka takertuvat materiaaliseen omaisuuteensa. Vaikka heillä olisi vaihtoehtoja, että paikka voitaisiin järjestää heille turvallisemmilla paikoilla, he huomaavat olevansa sidoksissa materiaaliseen omaisuuteensa, ja kykenemättömiä eroamaan siitä oli riski mikä hyvänsä. He tulevat kuolemaan materiaalisen omaisuutensa kanssa, takertuen niihin kuin rakastavaiset. Useimmat, jotka kohtaavat nämä karut valinnat, tulevat toimeen niitten kanssa kieltäymyksellä.

Tietämättömien, epäonnisten, ja vastahakoisten välissä lepää suurin osa ihmiskuntaa. Ne, jotka selviytyvät massiivisista maanjäristyksistä, jotka tasoittavat kaupungit tomuksi, ja massiivisista hyökyaalloista, jotka tulvivat rannikoille satoja kilometrejä sisämaahan, tulevat olemaan joko onnekkaita tai autettuja. Koska maapallosta on tulossa koti Palvelus-Toisille entiteeteille, ne ihmiset jotka toimivat tässä orientaatiossa, tulevat saamaan valinnan pysyä ihmishahmossaan, tai syntymään myöhemmin uudelleen. Jos ihmishahmo valitaan, sitten heitä tullaan auttamaan katastrofien hetkellä. He tulevat olemaan tietämättömiä avunannosta, mutta löytävät itsensä, tarrautumassa kelluvaan materiaaliin kun tulva on mennyt ohi, tai palautumassa tajuihinsa maanjäristysten jälkeen. Monet tulevat muuttamaan turvallisille seuduille ja pystyttämään yhteisöjä, toimien tulevaisuuden Palvelus-Toisille moodissa. Nämä alueet tulevat olemaan maaseudulla, pääasiassa primitiivisiä, ja he eivät turvaudu sivilisaatioon niinkuin he nyt sen tuntevat, joko ennen tai jälkeen mullistusten.