ZetaTalk: Tijd Venster


Betreffende de precisie van onze voorspelling, eind lente, begin zomer, in het jaar 2003. Dit kan niet tot op de dag zelf vastgesteld worden. Daar waar er interactie is tussen de komeet en de Aarde, en in de nabijheid van elkaar, wordt het exacte moment van verschuiving bepaalt door vele invloeden. De exacte plaatsing van de continenten wanneer de rotatie van de Aarde tot een stop komt. De mate waarin het vloeibare binnenste van de Aarde omwoelt voordat de korst van de Aarde verschuiven zal. Dit zijn zaken die men niet exact kan voorspellen, gezien er te veel variabelen in het spel zijn.

De komeet zal zichtbaar zijn voor het oog ongeveer 7.3 weken, zeker niet minder dan 43 dagen, voor de enorme zwaartekrachts- en magnetische verstoringen zoals wij dat hebben beschreven. Iedereen zal zich er bewust van zijn, maar de meeste zullen geen aandacht aan de aanwezigheid van deze verstoringen geven. Zoals we hadden opgemerkt zal het gros van de mensheid of in ontkenning zijn of te druk zijn om het op te merken of er om te geven. De komeet is al bekent en zichtbaar voor jullie regering(VS), en anderen. Zij hebben hierover met elkander een discussie in deze tijd. Wat de regeringen van over de gehele wereld hebben besloten te vertellen aan het volk is onbekend - dit is een kwestie van de vrije wil, en elke gok op dit moment gemaakt kan een foute blijken te zijn. Wij hebben besloten om de mensen te waarschuwen. Degenen die actie willen ondernemen kunnen dit dan gaan doen. Degenen die ervoor hebben gekozen om er geen aandacht aan te geven hebben hun keus gemaakt voor zichzelf en de mensen waar ze om geven. Degenen die geen actie kunnen ondernemen, door een gebrek aan kapaciteit, kunnen er vrede mee krijgen.

De komeet komt periodiek te voorschijn, ongeveer elke 3.657 jaar. De variatie komt niet door welke situatie dan ook in jullie Zonnenstelsel, het komt door de gravitale aantrekkingkracht van planetaire lichamen die zijn verwoven met het pad van de komeet buiten jullie Zonnenstelsel. We raden jullie aan wat litteratuur te lezen over de periodieke aard van deze komeet, die ook omschreven zou kunnen worden als een planeet van jullie Zonnenstelsel. Jullie Aarde, in zijn geologische bewijs, staat getuige van de periodieke natuur van de verschijning van de komeet.

Alle rechten voorbehouden: ZetaTalk@ZetaTalk.com