ZetaTalk: Beviser Eksister


Bevis er noget der ligger foran jer og har gjort det i årevis. Det er ikke kun i jordens geologi. Hvis du fx kigger på hvordan regeringen reagere på fænomenet, vil man se et mønster. Selvfølgelig er der nogen, som ønsker at der ingen beviser er, og for dem vil der ikke være nogen. Hvorfor gemmer NASA billeder taget af Hubble for i stedet at udgive dem alle? Det burde fortælle jer noget, så kig efter den opførelse og spørg hvorfor det forekommer. Med mindre man kigger på en stjerne med en lille prik af et lys, kan der være mange fortolkninger af hvad det er man ser. I mange tilfælde er det kun store observatorier der er i stand til at fortolke den udstråling der kommer fra en sky i rummet, med så få af dem og de store omkostninger der er ved et observatorium, er det uundgåeligt at de kan blive styret som en marionet. Desuden har man meddelelser fra NASA og JPL der kan imødegå det som folk ser.

Hvad skete der med Planet X, som første gang blev observeret i 1983? For hundreder af år siden, blev astronomer enige om at der var forstyrrelser i planeternes baner. Dette skabte en stor eftersøgning efter planeten, som forsatte ind i 1980´erne, hvor det blev kalkuleret af Van Flandern og andre der viste en omtrentlig størrelse af himmellegemet, en ekstra planet i solsystemet, der kunne forklare de forstyrrelser. Faktisk var han bemærkelsesværdigt tæt på den rigtige størrelse af planeten. De fandt den. De fandt den ved hjælp af infrarøde sensorer. Der var aviser der bekendtgjorde fundet og pludselig var der intet om emnet i et årti. Så kom NASA med en forklaring om hvordan små variationer i vægten af de ydre planet forklarede det hele. Hvis dette var tilfældet, siden vægten af planeterne bliver kalkuleret ved hjælp af observationer og deres synlige størrelse, hvorfor vil alle de astronomer i så mange årtier være forvirret af forstyrrelser i planeternes baner. De vil have startet med at kalkulere vægten for at forklare forstyrrelserne! Selvfølgelig bliver i narret og løjet overfor.

Himmelen er overbefolket med mange lys, nogen flytter sig, andre står stille, og med mindre man har en relativ stationær stjerne som har et kraftigt lys, er det svært for den almene borger at sige hvad det kan være. Den 12 planet var i 1999 mindre end Pluto for det menneskelige øje, og Pluto er alene en lille plet på himmelrummet. Foruden det reflektere Pluto lyset fra Solen, noget som den 12 planet ikke er i stand til på nuværende tidspunkt grundet den enorme afstand til Solen. Derfor har den ikke den funklende fremkomst som Pluto har, og er mindre end Pluto. Den har et svagt rødt skær, som næsten falder ind i baggrunden. Derfor må i kigge efter det svage røde lys som den udsender og ikke efter alt det andet hvide lys på himmelen. De fleste af jeres teleskoper er designet således at den filtrere alt det hvide lys fra stjernerne fra, som er særlig kraftig i midten. I må derfor indstille jeres udstyr på en størrelses orden af 10 for at udrede den gennemboring jeres teleskoper anvender for at fokusere på stjernelys, I skal i stedet se efter noget meget mindre.

I stedet for at kigge efter flyttende objekter, som vil være påviselig et år før polskiftet, kig efter geologiske ændringer på jorden. Ændringer i vejret, kraftigere jordskælv mv. vil give jer det endelige belæg på det der kommer tættere på. Tag fx den jødiske eksodus, eller biblen eller det der står i de egyptiske papyruser, som fortæller jer hvad der skete før det polskifte – insekter og frøer som tilsyneladende blev skøre, tørke og oversvømmelse mm. Dette er antydninger, ligesom opvarmning af havene fra bunden, at noget er meget meget tæt på. Dette burde bekymrer jer og i vil snart se noget på himmelen.

Alle rettigheder tilhører: ZetaTalk@ZetaTalk.com