ZetaTalk: Tidsrammen


Dette handler om nøjagtigheden af vores forudsigelse for det sene forår, eller den tidlige sommer, i året 2003. Det forudsagte kan ikke fastsættes nøjagtigt til en bestemt dag. Der hvor kometen og Jorden interagerer, i nærheden af hinanden, vil det nøjagtige tidspunkt for forbipasseringen være bestemt af mange ting. - Den nøjatige placering af kontinenterne - ud mod rummet - når Jordens rotation bremses ned og stopper. - Hvor meget Jordens indre kerne "piskes op", før Jordens overflade skrider. Dette er faktorer der ikke kan forudsiges nøjagtigt, da der er for mange variabler der spiller ind.

Kometen vil være synlig for det blotte øje i omkring 7.3 uger, helt sikkert ikke mindre end 43 dage, før de store gravitationelle og magnetiske forstyrrelser vi har beskrevet. Alle vil være klar over kometens tilstedeværelse, men de fleste vil ignorere den. Som vi har nævnt, vil størstedelen af menneskeheden befinde sig i fornægtelse, eller for stor pinsel, til at lægge mærke til det eller bekymre sig om det. Kometen er allerede kendt og synlig, for den amerikanske og andre regeringer. I øjeblikket diskuteres alt dette regeringerne imellem. Hvad verdens regeringer vælger at sige til deres befolkninger, er ukendt - det er et spørgsmål om den fri vilje, og ethvert gæt på nuværende tidspunkt kunne vise sig at være forkert. Vi har besluttet os for at advare folk. De som ønsker at handle, kan gøre det. De som vælger at ignorere, har taget deres valg for dem selv og deres kære. De som ikke kan handle, på grund af manglende kapacitet, kan få fred med sig selv.

Kometen gør periodisk sin tilsynekomst gennemsnitligt hvert 3657. år. Variationen har ikke noget med situationen i jeres solsystem at gøre, men med de gravitationelle træk fra planetære legemer, der væver sig ind i kometens bane, når den er væk fra jeres solsystem. Vi anbefaler at I læser noget af den litteratur, som er blevet skrevet omkring den periodiske natur vedrørende denne komet, som også kan beskrives som en planet fra jeres solsystem. Jeres Jord bærer, geologisk set, vidnesbyrd om denne komets periodiske opdukken.

Alle rettigheder tilhører: ZetaTalk@ZetaTalk.com