Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 68 >
1997. május
-
longint

ZetaTalk: Megrendezett látogatások


Az emberi emlékezet egyszerűen útvonalak kémiája, mindegyre megváltozva a bejövő érzékelések folytán, az eredő kapcsolódások pedig kiépülve röviddel az érzékelési betáplálást követően. További emlékek bármikor létrejöhetnek ezen útvonalak befutásával a gondolkodási vagy töprengési folyamat velejáróiként, illetve más érzékszervi bejövő adatok révén, amelyeknek közük van az eredeti incidenshez, vagy álmodási fázisok vagy meditáció során, amikor a tudat a tudatalatti számára információk átjuttatását teszi lehetővé. Az emlékezet megtartásának képességére egy incidens során így nagyban kihatással van a vér- vagy agyi kémia - egy nemcsak az orvosi szakma számára, de titkosszolgálati ügynökségek előtt is ismeretes tény, akik injekciókat használnak fel, hogy a kikérdezett alanyaikkal elfeledtessék, hogy a polgári jogaik semmibe lettek véve.

Az emlékezet részleges megtartását lehetővé tevő egyszerű módszerek a nemrégiben a privát szférába kerültek be, ahol vezetőségi tagok, akiket általánosan az Új Világrend tömegnek neveznek, injekciókat vagy különböző szereket használnak fel zavartság előidézésére emberekben, akiket befolyásolni kívánnak az idegen jelenlét kérdésében. Bizonyos embereket, személyes vagyonuknál fogva, amit adott esetben örököltek, vagy a szakmabeli pozíciójuk vagy a nyilvánosság gondolkodásmódjának befolyásolására irányuló képességük folytán céloznak meg. Miután a legtöbb kontakta csak részletekre emlékezik vissza a látogatásaiból, ez a csoport a csalásából csak egy-egy részlet emlékének megőrzését teszi lehetővé a célpontjai számára. Felveszik a kiszemelt egyént egyik vagy másik *rouse alatt vagy gyakorlatilag elrabolva őt; beinjekciózzák egy szerrel, mely teljes emlékezetvesztést okoz az incidensről; beleteszik egy olyan környezetbe, ahol az illető azt hiszi, hogy egy űrhajón van vagy idegen humanoidok jelenlétében, majd pedig visszatérítik haza miközben újra egy felejtési állapotba gyógyszerezik. A célszemély csak az incidens fő részére emlékszik vissza, és meg van győződve arról, hogy egy valós látogatás részese volt.

Ezzel a módszerrel, a vezetés a saját preferenciáihoz próbálja ferdíteni a nyilvánosság véleményét az idegen jelenlétről, hogy az elgondolást a dezinformációjával irányítsa, és végül, hogy így távol tartsa a nyilvánosságot attól, hogy az melegen érezzen a más világokbéli látogatók iránt. Az Új Világrend csoport a Földet és különösen annak népeit a sajátjának tekinti, az ő munkás rabszolgáinak, szolgálóinak, és nem akarja, hogy ezt a rendet megzavarják idegen látogatók, akik a kontaktáikat információkkal és új megérzésekkel látják el. Ez a *rouse csak ott sikeres, ahol a célpontjaiknak nincs hozzáférésük más kontaktákhoz vagy valós látogatások hű beszámolóihoz, ami lehetővé tenné, hogy rájöjjenek, mi történt velük. Általában, a *rouse beválik, mivel a célszemélyek nemcsak a vagyonuk és befolyásos helyzetük révén lesznek kiválasztva, hanem a hiszékenységük végett is, és hogy mennyire hajlanak mások véleményének követésére. Éppen ezek a kvalitások, mindamellett, a célba vett áttérteket kevésbé befolyásossá teszik a nagyvilágban, és így az elgondolás megbukik.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com