Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 63 >
1997. február
-
longint

ZetaTalk: Beugrás


Egy fokozódóan sűrű átalakulási periódusban, kontakták csoportos találkozásokra való felvonultatásának szükségével, az e találkozókat levezénylő idegenek végestelen időrendi nehézségekkel küszködnek. Sok esetben, amikor az egyik kontaktának szabadon lehet egy kis kiesett ideje, a többiek elfoglaltak a munkában, minthogy a koordináció akár az egész glóbuszt körülfoghatja. Az egyik megoldás ebben a dologban egy kivétel kérése a Világok Tanácsától, hogy a kontaktát a jövőbe lehessen mozdítani a találkozóra, majd pedig visszatéríteni, és így az nem tapasztal elveszett időt, hanem inkább egy idő-duplázást a közeli jövőben. Ezt ritkán teszik, az adminisztratív bonyodalmasság végett.

Egy másik lehetséges eljárás az Átalakulásban segédkező elfoglalt idegenek számára az, amit beugrásnak lehetne nevezni, amikor a kontakta azt hiszi, hogy két helyen van egyszerre. Lényegét tekintve a folyamat a következő:

Ennek a módszernek van némi elnyűvő hatása a kontaktára nézve, abban, hogy az agyi struktúra gyorsabban kimerül, mint amennyire az emberi fiziológia tervezve lett az utántöltésre. Ezért, ez a metódus nem használatos huzamosabb időtartamokra, vagy egy napon belül többször, hacsak a sziuáció abszolút szükségessé nem teszi ilyen lépések megtételét.
All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com