Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 52 >
1996. augusztus
-
longint

ZetaTalk: Kontakták megváltoztatása


Egyre növekvő mértékben kontakták, akik ki kívánják venni a részüket a Föld Átalakulásában, segítséget fognak kapni genetikai változtatások formájában. Ők módosítva lesznek. Ahogy az emberek maguk is felfedezték, hogyan növelhetik a paradicsom növények terméshozamát vagy hogyan hozhatnak létre szennyeződéseket faló baktériumokat a DNS manipulálásával, ugyanígy kontakták, akik leadták a Hívást ezt a fajta segítséget kérve az ő látogatóktól, megkaphatják azt. Mivel jár ez együtt? A kontakta egy harmadik szemet növeszt, elzöldül, vagy akarata szerint képes lesz levitálni? A kontakta-modifikáció mindig olyan, amiről az emberi társadalom nem képes eldönteni, hogy történt-e egyáltalán valami. Átlátszó a társadalom számára, amelyben a kontakta él, és a hitves, a család, a munkatársak vagy az utcán a járókelők egyike sem találná ki soha, hogy egy változás történt.

A kontakta-modifikáció a kapcsolattartók széles körű kéréseit fedi le, és ennélfogva széles körű módosítások történhetnek. Esetleg a kontakta félős, és a tudatának és testének a szándékaival való ellenkezésére való hajlamát bosszantónak találja. Meg kíván szabadulni a gyomorsavtúltengéstől, a térdei erőtlenségétől, elméje zaklatottságától. Hogy egy modifikáció történhessen, ennek a kívánságnak egy alapja kell legyen a másokat-szolgáló motivációkban, különben a módosítás szóba sem kerülne. A félelem-vezette kontakta kevesebb elterelést szeretne a méltánytalansággal való szembeszállás érdekében, és nem azért keresi ezt, mert a figyelem középpontjára vágyik, hogy az felkapja és a magasba repítse.

A modifikációk olyanok, hogy egyedül a kontakta érzékeli, hogy valami más lett. Ők tudatában vannak, legalább tudat alatt annak, hogy idegesíti őket a fizikai testük némely aspektusa. Tudatában vannak a szándékaiknak is. Amikor úgy találják, hogy a fizikai reakcióik kevésbé tolakodók, és képesek továbbra is végezni a munkájukat, akkor érzik, hogy valamiképp mások. Esetleg ritkábban lesznek betegek, kevésbé gyötri őket az allergia, kevésbé valószínű, hogy túlzabálják magukat vagy hogy a helytelen ételt válasszák, mivel az étvágyuk meglepően kontrollálható, kevesebb alvásra van szükségük, jobban képesek koncentrálni, higgadtak egy krízishelyzetben, képesek elviselni a fájdalmat anélkül, hogy elveszítenék maguk alól a talajt, nagyobb a kitartásuk, tisztább a hallásuk, jobban telepatikusabbak vagy úgy találják, hatékonyabban képesek olvasni mások fejében, vagy egyszerűen csak összeszedettebbek és céltudatosabbak. Miután ezek a hatások normálisan is megtörténhetnek emberekkel, nem lógván ki a lehetőségek terjedelmén, a kontaktán kívül senki más nem érti meg, hogy valójában mi is történt. Módosítva lettek, saját kérésükre.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com