Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 44 >
1996. április
-
longint

ZetaTalk: Bizalmas barát


A kontakták majdnem mindig különleges vonzódást éreznek a látogatásokat rutinszerűen levezénylő idegen iránt. Ha a kontakta férfi, talán úgy érzi, hogy a vele kapcsolatba lépő idegen egy nő, hogyha a kontakta nő, akkor az idegen kapcsolata férfi kvalitásokat mutat, a gyerekek pedig játszótársként írják le a velük kapcsolatba lépő idegent. Ezek szerint az idegeneket nem és életkor szerint párosítják a kontaktákhoz? Ami igazából történik, az egy érzékelés a kontakta részéről, hogy az idegen kapcsolatuk érzékeny az érdeklődéseikre, a gyengéikre, és arra a szerepre, amit játszani szoktak, amikor másokkal vannak.

Egy férfi lehet, hogy nyílt és érzelmes szeretne lenni a látogatás alatt; egy olyan oldala saját magának, amit az emberi társadalomban ő csak egy női társnak mutatna ki, és így arra következtet, hogy egy nővel beszélt, amikor terhétől megszabadítottnak találja magát egy érzékeny és fogékony hallgatóság előtt. Egy nő sebezhetőnek érezheti magát, különösen ha résztvevője a hibrid-programnak, és engedi magát, hogy, bár ha ideiglenesen is, de terhes legyen. Az emberi társadalomban ő egy védelmező férfit keresne ilyen helyzetekben, és azt akarja, hogy a születendő gyermeke biztonságban legyen a szülői szárnyak alatt. Ezért, amikor megnyugtatást és megerősítést kap idegen kontaktjától, a nő azt feltételezi, hogy egy férfi látogatta meg. És hasonlóan, egy gyerek, aki megszokta, hogy egy-egy játékos lelket csak a saját kora beli emberek körében talál, arra fog következtetni, hogy ez a játékos idegen kapcsolat egy gyerek kellett hogy legyen.

A kontaktáknak valójában nem egy bizalmas barátjuk van, hanem egy teammel vannak kapcsolatban. Némely esetben ezek a teamek látogató entitások százait ölelik magukba, ugyanennyi embert kontaktálva egy folyamatos alapon. A kontaktákkal kapcsolatos információkat megosztják a teamen belül, mivel többféle tevékenység történik egy időben és ezek kiterjedt összefüggésrendszerben állnak más, a team által szintén látogatott kontakták tevékenységével, sőt még más idegen teamek által koordinált aktivitásokkal is. Vagyis, a bizalmas barát a valóságban egy érzékeny és gondoskodó csoport.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com