Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 05 >
1995 júliusa előtt
1996. 03.; 1996. 09.
longint

ZetaTalk: Fény formában


Néhány látogatás olyan látogatók által történik, akik többé már nem öltenek magukra fizikai formát. Fizikai formájuk volt a múltjukban ezeknek az entitásoknak, ám ők szellemileg most már fejlettek, és egy olyan alakot vesznek fel, amit fény formának vagy fénytestnek neveznének. A kapcsolattartó minden valószínűség szerint nincs tudatában a konkaktusainak ezekkel az entitásokkal, hacsak álmában nem, amire aztán akár tudatosan is visszaemlékezhet. Ezek az entitások valami rendkívüli mentális képességekkel rendelkeznek, túl azon, amit emberek el bírnának viselni. Ezeknek az entitásoknak egy szeretet-erejük is van. Visszatérve egy ezekkel az entitásokkal való kontaktusból, a konkakta úgy érzi, mintha egy meleg fürdőből kelt volna ki a hideg levegőre. Vissza szeretne térni a melegségbe. Azt kívánja, bárcsak sosem érne ez véget. A kapcsolattartónak nem árt észben tartania, hogy amire vágyik, az neki a jövőjében van. A múltjukban a konktaktust teremtő entitások is végigmentek azon, amin a konktakta végigmegy. Ez az egyik oka annak, amiért ők akkora intenzitású szeretettel vannak az emberek iránt. A fény formában lévő entitások az embereknek fénygömbökként jelennek meg, a fény erőssége arányban az entitás tömegével.

Az emberi lelkeket úgy lehet érzékelni, mint szellemeket, a hőmérséklet egy enyhe hülésével, vagy esetleg az ember egy vizázsával, ahogy a legutóbbi inkarnációjában kinézett. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az entitásnak milyen alkakja van jelenleg, ez inkább egy benyomás, amit a korábban emberi szellem ad az embernek a jelenetben: én így néztem ki. A hőmérsékletbeli változások a diszinkarnált entitás vágyából származnak, hogy a jelenetet befolyásolja, valamint abból, hogy tapasztalatlan abban, hogy ezt hogyan tegye.

Bölcs és nagy tömegű entitások - majd minden esetben a másokat-szolgáló orientációból - fénygömbökként jelennek meg, hogy az emberi konktaktjaik mentálisan érzékelni tudják a jelenlétüket. Az emberek észlelik ezeket az entitásokat már jóval azelőtt is, hogy látnák őket fény formában, mivel a fény formát csak egyfajta ruhaként öltik magukra, hogy az ember jobban napirendre térhessen a helyzet felett. A kontakta erősen érez valakit a szobában, vagy a közelben, még ha eléggé egyedül van is minden külső megjelenés szerint. Ez az érzés, hogy egy másik valaki jelen van, olyan erős, hogy a kontakta lehet hogy ténylegesen körbenéz, nem hivén a szemének. Ez az oka annak, amiért ezek az entitások egy fény formát vesznek fel, hogy így a kontakta viszonyítani tudja valamihez, ami történik, és újra a feladatokra tudjon koncentrálni.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com