Központ

 

Információ Csoportok Üzenet Élelem Menedék Energia Egészség
Nyitólap
Keretek
Összetevõk listája
Újdonságok
Keresés
GYIK
Az eltolódás túlélése
Otthontalan
Letelepedés
High Tech
Tudományos adatok
IRC
Nonprofit
A Nehéz Idõk ikonvezérelt. A tartalom megtekintéséhez egyszerûen csak kattints az érdeklõdési körödnek megfelelõ ikonra. A Nehéz Idõket szintén megtekintheted Keretrendszerben, vagy egy leegyszerûsített Összetevõk listájában, (ezeket csak az angol nyelvû oldalon), vagy pedig használd a Keresõt, a GYIK oldalakat, vagy az Újdonságok lapot.

A Nehéz Idõk tartalma egy másféle módon is szervezõdik. A póluseltolódás túlélése és az újidei életstílusok kumulatív nézetek, így az Eltolódás túlélése mindenkire vonatkozik, az Otthontalan bizonyos esetekben mindenkire érvényes lehet, a High Tech ötletek pedig azt feltételezik, hogy a Letelepedési kérdések már megoldódtak. A Tudományos adatok egy betekintés a Nehéz Idõk azon részeibe, amelyek az ezredfordulóval foglalkoznak tudományos szemszögbõl.

Egy folyamatos IRC csevegés biztosítja az eszmecserét a Nehéz Idõk tagjai között, egy Nonprofit szárny pedig támogatást nyújt a nyilvánosság oktatásához és megoldások kifejlesztéséhez, valamint létrehozott egy ügyes kis Könyvecskét (hozzáférhetõ magyarul is) ugyanerre a célra.

A zéták tanácsai a környezõ helyekre már magyarul is hozzáférhetõ, vagy megtekinthetõ a TT oldalain.

Mivel az eredeti anyag rendkívül terjedelmes, a tartalom szûrve lesz és csak a legfontosabbak kerülnek fordításra. Sajnos kevesen vagyunk, az idõ szorít, ezért keresek embereket, akik segíteni tudnának a fordításban. Ha van kedved részt venni ebben az önkéntes tevékenységben, akkor írj minél elõbb!

Sajnos nem sikerült minden kifejezésre rájönnöm, így azokat eredeti formájukban hagytam meg.

Angol  Francia  Spanyol  Német  Orosz