Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 40 >
1996. május
2001. december
longint

ZetaTalk: Örök tápegység


Évszázadokig űzte/hajszolta az ember egy tiszta, hordozható, soha-ki-nem-fogyó tápegység fellelhetetlen célját. Néhány korban ezt az örökmozgó gépezetnek nevezték, mivel az energia azokban az időkben mechanikai volt - szélkerekek, vízkerekek, vagy különböző rugók tekeredtek fel csigorgó szerkezetekben. Az atombomba korszakában a fellelhetetlen cél a hidegfúzió lett, a jelenlegi korszak egyre hatékonyabb és egyre tovább tartó elemeivel pedig ez lett az örök tápegység. Nem pusztán a vágyálom az, ami hajtja ezt a keresést, benne van a kollektív tudatban, hogy ilyen dolgok léteznek, és valóban léteznek. Az eónok során az emberek kapcsolatban voltak idegen látogatókkal olyan eszközökkel körbevéve, amelyeket nem kellett bedugni, felhúzni vagy kicserélni. Mitől mennek? A keresés azóta is tart, de a 3. denzitású létezés alatt a technológia és az intellektus odáig vannak korlátozva, ami a spirituális gyermekszobához illő. Bemutatnak vajon az embernek egy örök tápegységet az Átalakulás során? Az Újidőben, azok a csoportok, akik szilárdan a másokat-szolgáló orientációban működnek, azt fogják találni, hogy - amellett, hogy a szembejövő idegenek nyíltan fognak sétálni közöttük, és hogy hibrid közösségeket fedeznek fel a szomszédságukban - hordozható örök tápegységeket is juttatnak a számukra. Tekintettel a körülményekre, alig fognak felfigyelni erre.

Az iparosodott országok - hozzászokva a sok elektromos fogyasztóhoz és gépjárműhöz, hogy azok elvigyék őket bárhová, kívánságuk szerint - lesúlytott helyzetben lesznek az eltolódás után annak következtében, amit ők egy visszavetésnek fognak nevezni. Ezzel azt lehet mondani, úgy fogják érezni, hogy több, mint egy évszázadot veszítettek a fejlődésben, hogy nincsenek meg többé a munkaidő-megtakarító eszközeik, a kényelmeik, vagy a játékaik. Ez nem fogja érinteni a képességüket, hogy éljenek, kivéve azokat az eseteket, ahol az életet mesterséges eszközökkel tartják fenn, mint amilyenek a lélegeztető-készülékek vagy a vese dialízis. Egy évszázaddal ezelőtt az iparosodott országok ugyanolyanok voltak, mint a harmadik világbéli országok ma, a népesség nagy része élelem termesztésében vagy gyűjtésében volt szorgos, és egy kevesen voltak a kereskedelemben vagy hivatásban. Az energiát fa, szén, állati- és növényi eredetű olajok elégetéséből, a vízesésekből, vagy a fújó szélből fedezték. Az elvárások alacsonyak voltak, így az élet nem volt elviselhetetlen akut frusztráció következtéből. Az eltolódás után, azok közt, akik egy kényelmes életet éltek, miközben vígan szennyezték a földgolyót, az akut frusztrációt rövidesen meg fogják élni. Ők vagy megtanulnak együttélni a helyzettel, vagy eldurran az agyuk, vagy kivetik a kínjaikat a körülöttük lévő többi emberre, akik belefáradnak a nyafogók hallgatásába.

Elmondtuk, hogy másokat-szolgáló csoportok - ahol elszigeteltek lesznek az önmagukat-szolgáló csoportok hatalomátvételi lehetőségétől - fognak technológiai segítséget kapni tőlünk és más látogatóktól, akik az Átalakulásban vesznek részt. Hogyan tud egy másokat-szolgálni törekvő, és esetleg főként abban az orientációban működő túlélő csoport kapcsolódni ehhez?

  1. Ha egy csoportnak az a küldetése, hogy a köznépnek asszisztáljon, megmentsen, akit tud az elpusztított városokból, vagy hogy táborokban dolgozzon, melyeket esetleg a gazdagok húznak fel, hogy összegyűjtsék a rabszolgákat, akkor ez a technológia nem lesz a rendelkezésére bocsátva. Míg ez könyörtelennek vagy érzéketlennek tűnhet, ez nem segítené elő az Átalakulást, hanem a lassú halálát jelentené a bolygó átváltozásának, hogy a másokat-szolgálókévá váljon. Legvégül pedig több kínt és szenvedő eredményt, mivel az önmagukat-szolgálók bármely technológiát a rosszabbik célokra használnának fel.

  2. Ha egy csoport egy olyan területen él, mely alapjában véve másokat-szolgáló, vagy természetes akadályoktól elszigetelten él, mint amilyenek a víz, a hegyek vagy a sivatagok, hogy így utazás arra a helyre korlátolt vagy látszólag lehetetlen a vándorló túlélők számára, nagymértékben valószínű, hogy őket el fogják vezetni oda, ahol, és akkor, amikor ők segítséget kaphatnak. Ők hallgassanak a belső hangjukra, a tudatalattijukra, és kövessék ezt, amikor valószínűtlen/hihetetlen szuggesztiókat kapnak. Legyenek nyitottak megváltozni, mivel lehet, hogy a csoport elmozdítása szükséges lesz.

  3. Ha egy csoport nyitott az idegenekkel, a más világokbéli látogatókkal és hibridekkel való kommunikációra, és nem tapasztalna nagy nyugtalanságot, akkor ők hasonlóan valószínűbben kaphatnak együttműködést. De lehetséges egyszerűen egy fekete doboz elemet találni, felnyithatatlanul, a küszöbötökön, enélkül a nyitott hozzáállás nélkül is. Nem lesz azonban adva technológia, ha a nyugtalanság vagy félelem nagymértékben megnövekedne ettől, így nyitott szívvel és nyitott tudattal rendelkezni, nem félni, szintúgy kulcs ehhez.

  4. A technológiánk, hogy energia szükségletekben segítsünk, valószínűleg egy elem formájában lesz. Ezért, ahol egy csoportnak az energia betáplálás kivételével mindene megvan, ez bekapcsolható, és már meg is vannak, mehetnek és működnek. Ezért leginkább egy olyan elrendezésre összpontosítsatok, amely tudna működni egy erős aksi blokkról, és kevesebbet aggódjatok a betáplálás hiányáról, ha leestetek a hálózatról. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy nem kellene foglalkoznotok egy szélkerék vagy egy vízkerék felszerelésével, mivel lehet, hogy azzal a berendezéssel kell működnötök, talán egész életetekben. Ezzel azt akrjuk mondani, hogy a technikai darab, amit a rendelkezésetekre bocsátanánk, az egy örök elem egység lenne, szóval úgy tervezzetek, hogy ehhez kapcsolódtok majd, amikor eljön az ideje.

Mindegyik elemet egyenrangúnak képzeljétek el azokkal, amiket egy autóban vagy egy golf-járgányban használtok, vagy más hasonló hordozható elemekkel. Ezzel azt akarjuk mondani, hogy ez kitenné azt a teljesítményt, amit ti az új autótoktól, járgányotoktól vagy hajó aksitoktól elvártok, nem többet és nem kevesebbet. Egyszerűen csak nem fog kifogyni, és nem kell karbantartani. Úgy állítottuk be a szerkezeteinket, hogy a legtöbb csoport közvetlenül hasznosíthassa őket. Ha olyanok lennének, mint a magasfeszültségű hálózatok, kevesen tudnák használni őket, és esetleg komoly sérüléseket is okoznának. Ezért, hogy beköthető legyen a legvalószínűbb túlélő csoport technológiához, mi eképpen szerkesztettük meg az ajándékainkat. Van egy másik érv is, hogy ne nyújtsunk nagy energiát egy egyszerű dobozban. Amennyiben bekövetkezne a valószínűtlen eset - minden elővigyázatosság ellenére -, hogy egy önmagát-szolgáló felhasználásra kerülne sor ezekből az elem egységekből, az eredmény nem annyira lesújtó. Hasonlóképpen, ez a technológia egy titok lesz, a fekete dobozt nem lehet majd felnyitni, azt pedig, hogy hogyan működnek ezek az elemek, nektek nem kell tudnotok.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com