Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 101 >
2001. február
-
longint

ZetaTalk: Megmentésre való várakozások


Ahogy a kataklizmák közelednek, azok, akik komolyan vették a ZetaTalk üzenetet az eljövendő póluseltolódásról, el fogják készíteni a terveiket. Sokak számára, amikor ezek a tervek nem felelnek meg a várakozásoknak egy elképzelt életszínvonalról, kényelemről vagy biztonságról, a hézag kitöltődik a megmentésre való várakozásaikkal. Lehet, hogy egy városi környezetben élnek, ahol soha nem kellett élelemért kaparniuk, vagy bármi máson törni a fejüket, mint hogy elmenjenek bevásárolni. Lehet, hogy magas technikai szintű életük van, és nem tudják elképzelni, hogy anélkül legyenek, amit a technika a kommunikációban, a szórakoztatásban és a munkaigény csökkentő eszközökben nyújt. Lehet, hogy nemtörődömek, és valaki mástól várják, hogy a hiányzó darabokat beszerezze, hogy biztonságot, kényelmet és minden esetre egy jó evést biztosítson, naponta legalább egyszer!

Miután foglalkoztatja őket, hogy a ZetaTalk üzenet esetleg igaz lehet, aggodalomból, amikor a jóslatok bekövetkezni látszanak az előre megmondott időkeretben, idegességből, hogy a személyes terveik nem fogják beváltani a reményeiket, megmentésre való várakozások - egyfajta tagadásként - ütik fel a fejüket. Mik ezek a várakozások, és milyen esély van a megmentésre a póluseltolódás felé vagy alatt, vagy röviddel azt követően az Újidőben?

A Felemelés
Olvasva, hogy azoknak, akiket a Föld jövőbeli lakosaiként kategorizáltak be, a határozottan a másokat-szolgálniban lévőknek, fel lett ajánlva egy felemelés a póluseltolódás alatt, amennyiben ők megérdemlik, hogy túléljék az eltolódást, lehet, hogy azt feltételezik, hogy ez a megmentés nekik lett vagy lesz felajánlva. És amúgy meg, visszadobhatják őket egy biztonságos helyre, egy jószívű közösségbe, ahol tárt karokkal várnak rájuk. Ők aztán biztosan másokat-szolgálók. Ők mindig udvariasak és sosem sértenek meg senkit, nem rabolnak bankokat és nem élvezik a szadista játékokat, ez aztán biztos, hogy azt jelenti, hogy ők a másokat-szolgálni orientációból valók! Ahogyan mi azt már nagy részletességgel elmagyaráztuk, ez nem ítélhető meg felületesen az ember cselekedetei alapján, aki szereti elkerülni a bajt a társadalommal vagy a rendőrséggel, vagy a színészkedés alapján, amit egy ember esetleg felvesz, vagy bármilyen cím alapján, amit esetleg magukra akasztanak! Világosan szólva, ha valaki a Felemeléstől várja a megváltást, akkor nem másokat-szolgáló - tehát ne számíts erre, mint egy megmentésre.
 
Kormányzati tevékenységek
Olyan országokban, ahol szociális intézmények léteznek, azok, akik kétségbeesetten várják a segítséget, elkezdik majd azt feltételezni, hogy a kormány cselekedni fog, talán az utolsó percben, de még időben, hogy a segítségükre legyen. Majd bejelentéseket fognak tenni, hogy békésen kiürítsenek nagyvárosokat és partvonalakat, sátrakat fognak felhúzni, és a lakosságot visszatelepítik, miután a cécónak vége, hogy a legrosszabb az egészben az lesz, hogy állandóan babot és rizst szolgálnak fel vacsorára. A katonaság, a politikusok, és azok, akik tartják a frontot a kiürített nagyvárosokban és partvonalak mentén, végül majd félre fogják tenni az önös érdekeiket, és humanitáriusokká válnak. - Azoknak, akik ebbe a reménybe kapaszkodnak a megmentésért, mi csak arra mutatnánk rá, hogy a kormányok még ma sem ilyen módon járnak el, hanem sok éhező gyerek és méltánytalanság marad a nyomdokukban, naponta. Stresszes idők nem fognak hősöket támasztani, csak becsapódó ajtókat. Világosan szólva, ha bárki a kormányoktól várja a megmentést, és kormányzati tevékenységekhez megy közel abban a reményben, hogy majd ez fog történni, akkor nemcsak hogy csalódott lesz, hanem rabszolga lesz belőle vagy még rosszabb, azok kezén, akik el lesznek rá szánva, hogy hatalmon maradjanak az Újidőben.
 
Űrtestvérek
Sok beszélgetésben téma a látogatásaik során az idegenek által játszott szerepet illetően, a megmentés. Jóságos űrtestvérek vannak itt, hogy megmentsék az emberiséget az atombombáktól való pusztulástól, a környezetszennyezéstől, vagy bármi egyébtől. Az biztos, hogy egy olyan pusztító esemény előtt, mint amilyen egy póluseltolódás, amit egy elhaladó üstökös okoz, lépéseket lehetne tenni! Térítsük el a pályáját ennek a bolygónak! Vigyük el az emberiséget űrhajókban ideiglenes biztonságba! Azoknak, akik egy efféle kívánalommal szórakoztatják magukat, rámutatnánk, hogy az emberiség többsége éhezik, ma, és betegségek és viszontagságok bőségesen vannak. Megmentés nem fog történni ma, azon egyszerű okból, hogy az élet a Földön egy tanulási tapasztalat növekvő lelkeknek, ahogy elmagyaráztuk, és a 12. bolygó áthaladását egy természetes eseménynek tekintik, hasonlóan, mint a hurrikánokat, tornádókat vagy a betegségeket. Világosan szólva, az embereknek fel kell emelkedniük az alkalomra, és egymást segíteni, ezekben az időkben. Azon a segítségen kívül, ami egy igazán másokat-szolgáló hívás (/kérés, hogy másokat segítsenek) eredményeként jön, semmilyen segítség nem lesz nyújtva. Ezekben az esetekben, másoknak, nem az énnek fognak segíteni.
 
Megfelelő szomszédok
Miután az Átalakulásról szóló leírásainkban benne foglaltatnak egymás közelségében élő emberek és hibridek, hogy így az emberi közösségek profitálhatnak az idegenek fejlett technológiájából - azok, akik elkeseredetten várják a segítséget, azt feltételezik, hogy ők benyomulhatnak a megfelelő csoporttal, és röviddel a póluseltolódás gyötrelme után jobb helyzetben találják magukat, mint valaha! Egyik jellemzője a másokat-szolgálni orientációnak az az, hogy nem tennének olyan lépéseket, amely ártana másoknak, összességében, így aztán a megfelelő közösség felkutatása - amely az énnek kényelmet biztosítana, mialatt elhagyja azokat, akik jelenleg a szomszédai - nem lenne egy másokat-szolgáló célpont. Világosan szólva, azok, akik a megfelelő közösséghez való tartozáson tanakodnak, remélve, hogy egy high-tech/idegenek segítette életbe költözhetnek át, tulajdonképpen inkább halálra fognak ítélni bármely közösséget, amelyhez hozzácsatlakoznak, semminthogy támogatva találnák így magukat. Az olyan közösségek, amelyek másokat-szolgálókként reklámozzák magukat, soha nem azok, csakúgy, mint ahogy azok a befogadottak, akik hangosan hirdetik magukról, hogy másokat-szolgálók - mialatt próbálják beilleszteni magukat a közösségbe -, szintén gyanúsak.

Mit tegyen hát a gondterhelt ember? Miután a lélek továbbra is él, amint az emberi test elhalálozik, a túlélés és a bajos idők alatti élet spirituális aspektusai sokkalta fontosabbak bármely fizikai kényelemnél. Tekintsetek a körülöttetek lévőkre, hogy béke- és elfogadás-érzés kerüljön nekik az elkeseredettség és a pánik helyére. Tekintsetek azokra, akikért felelősek vagytok, hogy lássátok, hogyan végeztethetitek el az átmenetüket - az Újidőre vagy a következő inkarnációra - a csapatmunka és gondoskodás érzésével. Egy egyszerű létezési módot keressetek, az igények minimumával, bármely átmenet idején, inkább, minthogy egy magas technikai szintű létet vagy különleges törődést kívánjatok magatoknak. Ezek a hozzáállások, és ez a segítőkész irányultság bármely más cselekedetnél - amiket egyébként tennétek - jobban fogja biztosítani számotokra, hogy egy olyan helyre érkezzetek meg, ahol a személyes komfortok és a biztonság újra egy mindennapos előfeltétellé válnak. Tegyétek félre az elkeseredést és a megmentésre irányuló keresgélést, és azon gondolkodjatok, hogy hogyan tudok másokon segíteni. Ez a ti menetjegyetek a jobb időkbe!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com