Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 26 >
1995. október
1996. február
longint

ZetaTalk: Idegen technológia


Lett adva technológiai segítség, embereken keresztül, de a határok ott vannak meghúzva, ahol a befolyás, az eredmény, még nem mozdítaná el az embereket a kezük ügyében lévő valós feladatuktól, ami a spirituális orientációjuk eldöntése. A spirituális fejlődésben, a 3. denzitás a legkorábbi, amelyet ti megfeleltethettek az általános iskola alsó tagozatának. A gyerekeket nem engedik a légiforgalom-irányító toronyba, sem a számítógépes központba, és fegyvereket sem adnak nekik - még akkor sem, ha azok értik, hogyan kell használni a felszerelést. Míg egy gyerkőcöt nem engednétek a légiforgalom-irányító toronyba, addig egy fiatal felnőtt bemehet. A különbség az, hogy ő már túlnőtt azon a ponton, hogy azt hinné, hogy a világ őkörülötte forog, és tudatában van annak, hogy a cselekedetei milyen hatással lesznek másokra. Ti, egy intelligens fajként, még nem tartotok itt.

Azt rebesgetik, hogy az Auróra titkos kifejlesztése, és a nemrég megjelent lopakodó bombázó idegen technológia hozzájárulását tükrözik, és ez a hír igaz. Ez nem a mi technikánk, hanem az önmagukat-szolgálók megbízottjainak egy korai ajándéka volt, akik serényen édesgették az útjukat a katonaság szívébe. Vakbuzgó módon és még nagyobb húzásokat megsejtve, a katonai vezetés abban az időben eladta ezt a programot bárkinek, aki az erszény zsinórjait fogta, és nekiláttak - ahogy feltételezték - a Föld uraivá válni.

A rendelkezésükre bocsátott technika, amit demonstráltak idegen űrhajókkal, nem működött emberi gépeken. Szó szerint évtizedek múltak el, mire az igazság derengeni kezdett a mélyen csalódott vezetőségnek: rászedték őket. A bemutató - amely magában foglalta a radarok kijátszását - nem az alakkal, a sebességgel vagy a felületet borító anyaggal volt kapcsolatos, ahogy nekik mondták. A demonstráció denzitásváltást használt, olyan sebességeken, amelyeket a szem nem volt képes követni, így az eltűnő hajók, közvetlen módon tűnve fel a radar képernyőkön, becsapni látszottak a radart. Csak megfelelő alak, megfelelő sebesség kell, és íme, radar-kijátszás. Mondani sem kell, miután szétkürtölték a programot, szponzorokat szereztek, hogy valamit leszállítanak. Mindaz a pénz és idő, kutatva a megfelelő alak és sebesség után, tényleg produkálta a radar kijátszás látszatát. Miért nem lett felfedve az Auróra? Szégyen. Nem működött úgy, ahogyan reklámozták, és mindaddig, amíg még mindig cenzúra alatt áll, *the jury is still, theoretically, out.

Lett igazán érdemleges technika átnyújtva a kormánynak? Abszolúte nem, mivel az önmagukat-szolgálók nem kívánnák az újoncaikat elkanászodva/a kezeik közül kicsúszva látni, de nem is lenne nekik megengedve, hogy beleavatkozzanak az emberek közötti egyensúlyba itt a Földön, a Be-Nem-Avatkozás Szabályai alapján, a másokat-szolgálók pedig soha nem pártfogolnának egy háborús gépezetet.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com