Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 05 >
1995 júliusa előtt
2002. január
longint

rooks ZetaTalk: Másokat-szolgálók


A másokat-szolgáló csoportokon belül, a szabályokat demokratikusan hozzák meg, azok, akik a csoportban vannak, például az élelemtermesztéssel és feldolgozással kapcsolatban. A megbeszélések során, hogy mit kell tennie a csapatak a minimális fenntartás érdekében és hasonlók, lesznek önként jelentkezők, akik felajánlják, hogy elvégzik ezeket a házimunkákat. Ők lehet, hogy azért kínálják ezt fel, mert úgy érzik, hogy ez egy lehetőség lesz nekik a saját növekedésükre, de lehet, hogy azért ajánlkoznak fel, mert úgy érzik, hogy a többieket szabaddá kellene tenni, hogy olyan tevékenységeket végezhessenek, amelyek az ő fejlődésükhöz lesznek fontosak. Akármilyen okból ajánlkozzon is fel az entitás, ezt tekintenék a határozatnak egyik demokratikus üléstől a következőig. Ezeket az üléseket sűrűn megtartják, és a csoport egyetlen tagjának frusztrációs érzése elegendő indok az ülés összehívására.

Egy olyan dologra vonatkozólag, amelyen a legtöbb embernek még majd el kell gondolkodnia - a 4. denzitásba mozdulva és a 4. denzitású másokat-szolgálók léte örömeinek nézve elébe. Milyenek lesznek a napi párbeszédek csoportok között? Míg azt nem nehéz elképzelni, hogyan fog egy szoros csapat működni, ha az ember egy olyan valaki, aki már most a másokat-szolgálniban tevékenykedik, azt nehéz elképzelni, hogy a kormányzat szuperszerkezete ne legyen a helyén. Hogyan fognak a helyi konfliktusok és tevékenységek a helyükre kerülni? Például, véve egy adott bolygót, mondjuk nevezetesen a Föld bolygót, ahol számos másokat-szolgáló csoport dolgozik az Átalakulás előkészítésén, nem adódnak civakodások? És ha igen, hogyan oldódnak meg ezek? Ahogy említettük, több másokat-szolgáló csoport tevékenykedik a Föld környékén, mint amennyinek az emberek tudatában vannak. Nem mindegyikük koegzisztál varratmentesen.

Néhány csoport valóban nem kedveli egymást, és ezt a visszautasítással fejezi ki, hogy egymással dolgozzon. Elutasítják a felajánlást. Ez az ellenszenv eredezhet különböző hátterekből, ahol a megelőző inkarnációk radikálisan eltérő fizikai környezetekben történtek. Mondjuk, például, hogy egy csoport entitás egy olyan fizikai formában fejlődött, amelynek nem voltak végtagjai, amikkel futni lehet, és emiatt soha nem volt képes elkerülni az egymással való konfrontációt, amikor ez felmerült. Egy másik csoport entitás olyan fizikai formában evolvált, ahol voltak szárnyai, és elrepült a konfrontáció legkisebb jelére. Ők különbözőképpen lennének hajlamosak megközelíteni egy szituációt, példának okáért itt a Földön. Az egyik csoport által kényelmesnek tekintett megoldás zavarba ejtő lenne a másik számára. Ők elhárítanák azt, hogy egymással dolgozzanak.

Más csoportok versenyben állnak egymással. Ez nem annyira a területiségből ered, mint inkább egy vágyból, hogy egy értékérzetük legyen, egy fontosságérzetből. Mondjuk hogy egy ponton a Föld történelmében, egy csoport részt vett az emberi faj feljavításában vagy vezetgetésében. Azután egy másik időpontban, egy másik csoport is részt vett hasonló tevékenységekben. Minden egyes alkalomkor, az adott csoport fontosnak érezte magát abban, hogy közreműködést tett, és dédelgette azt az érzetet, hogy hozzájáruló volt. Most mindkét csoport jelen van ugyanabban az időben a Földön. Egyik sem érezheti magát olyan nagyon fontosnak, mint azelőtt, és kisebbítve érzi magát. Ők elkerülik egymást. Mindketten felfújják a múltbeli közreműködésüket. Mindez zavarba ejtő az emberek számára, azonban a magasabb denzitású entitások nem öntudat nélküliek.

Másokat-szolgáló csoportok nem mennek ölre egymással. Ők, természetesen, olyan csoportok, akik szorosan együtt dolgoznak egymással, és ebben az esetben az együttműködésük csupán olyan, mintha a csoportok valamelyike nagyobbá vált volna. Ők végeredményben összeolvadnak, egy nagyobb csapattá válva.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com