Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 43 >
1997. június
-
longint

ZetaTalk: Kiterjesztett családok


A hibrid programban genetikai anyaggal való hozzájárulás révén részt vevő kontaktákat alkalmanként bemutatják a leszármazottaiknak számos okból. Ez elsődlegesen azért történik, mert mindketten találkozni szeretnének egymással: egy egyidejű vágy. Minthogy idegenek emberekkel nem léphetnek kapcsolatba hacsak az ember le nem adja a Hívást, és mivel hogy a látogatás természetét is a Hívás diktálja, egy vágynak a kontakta részéről az utóda megismerésére jelen kell lennie ahhoz, hogy bármely bemutatás történhessék szülő és gyerek között. Ugyanígy, nem kényszerítjük a hibridet sem, hogy találkozzék a mohó szülőkkel, ha az bármilyen indokból is, de elhárítja az invitációt. A legtöbben elhárítják, és ezért a bemutatkozások ritkasága.

A hibridek javarészt olyan entitások, akik már jó ideje a 4. denzitásban éltek, és a céltudatosságukból és a másokat-szolgálni vágyukból adódóan jelentkeznek önként nehéz feladatra. Ők a jövőt veszik a szemük elé, egy olyan szituációt, ahol nagy számú emberi lélek, akik semmit nem ismertek, csak a földi létet, fognak reinkarnálódni hibrid testekbe. Ez egy alkalmazkodás lesz - bár nem egy tépő dolog - a 4. denzitású másokat-szolgáló létbe újonnan érkezettek számára. A legtöbb főbb módosuláshoz hasonlóan, ez is várható, hogy ellenállással fog szembetalálkozni. Emberi lelkek, akik esetleg legyűrnék a jövőbeli hibrid csoportot a létszámuk alapján, egy visszatérést fognak erőltetni a régi és megszokott módszerekhez. Ahelyett, hogy egy létező 4. denzitású közösségbe integrálódna, a számok ereje a 4. denzitású közösséget egy emlékbe való integrálódásra késztethetné, amilyen az emberi társadalom egykoron volt.

Így, a cél közösséget erősen észben tartva, az emberekkel való kölcsönhatást pedig azon a szinten tartva, melynek során az emberi kultúrát és történelmet tanulmányozzák, de úgy, hogy az ne váljék olyan hangos hanggá, mely elfojtaná a 4. denzitású másokat-szolgáló közösségek normálisan énekelt dalát. Az emberi szülők érzelmessé válnak, amikor a leszármazottaikkal összetalálkoznak, és erre számítani kell. Ez az érzés nagy hatású tud lenni, és megingathatja a hibrid testbe inkarnálódott entitás eltökéltségét és fókuszát. Ha a hibrid testbe inkarnált entitás úgy ítéli meg, hogy ki lenne téve befolyásolásnak, akkor visszautasíthat és a legtöbb esetben vissza is utasít egy emberi szülőktől jövő bemutatkozási kérést.

Amit ez jelent a hibridek és szüleik közti jövőbeni kölcsönhatásra nézve, az az, hogy ez kicsi, ha bármilyen kölcsönhatásra egyáltalán számítani lehet. A szülő-gyermek kapcsolat a szívében és lelkében van mind a szülőnek mind a gyereknek, viszont ez a tény jelentőségében nem múlja felül az elkövetkező póluseltolódást követő krízis idején a 4. denzitású léthez adjusztálni kénytelen nagy számú emberi lélek megsegítésének fő célpontját. Az emberi népességnek a Földön valamicskével több, mint 25%-a teljesen másokat-szolgáló, és az emberi tömeg többi részéhez hasonlóan, ezek legtöbbje meg fog halni a póluseltolódási trauma, újidei betegségek, éhezés és/vagy sugárzás következtében várható 90%-os elhalálozási hányadban. Az emberi szülők kinyújtják karjaikat, ám hibrid gyermekeik az ő jövőbeli boldogulásukra tekintenek és visszautasítják az interakciót.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com