Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 30 >
1995. október
-
longint

ZetaTalk: Különleges gyerekek


Egyes emberi gyerekek egy kis százalékú zétai genetikával születnek az 1950-es évektől kezdődően. Ezekben az esetekben a gyermekbe inkarnálandó entitás egy születés előtti egyezményben részesült, és valamennyi gondozójával konzultálva lett. Mindenesetre, az inkarnálandó entitás a főnök ebben a dologban.

Amíg a hibrid programunkban nekünk 50-50%-os keverék létrehozása a célunk, mindkét faj legjobb tulajdonságainak megőrzésével, a zéta gének fokozatos infúziója kiválasztott emberi gyerekekbe egy kis százalék volt, 3-5% az 1950-es évektől az 1980-as évekig, aztán 10%-ra nőve az 1990-es években. A kiválasztott zéta genetika kutatási célokra lett kitűzve, hogy teljesen éles helyzetekben dőljön el, hogy bizonyos géntervezési megoldások mennyire válnak be. Következésképpen, bármely két önkéntesnek nem lennének ugyanazon jellemzői. Voltaképpen az 1990-es évek előtt született gyerekek kinézete és viselkedése 100%-osan emberi volt, csekély változásokkal az emésztő-, keringési- vagy idegrendszerükben, ami nem volt elég arra, hogy a szüleik vagy orvosaik akár felfigyeljenek ezekre. Mindamellett, a mi gondos megfigyeléseink ezekről az önkéntesekről bőséges információkkal láttak el bennünket, mely információk közvetlen módon felhasználhatóak lettek a hibrid programunkban. Valamennyi jövőbeli földlakónak előnye származott tehát ebből, és ez az eredmény nem veszett kárba az önkénteseinknél.

Az 1990-es évektől kezdődően ez a program a következő fokozatába lépett, mivel az embrióba beültetett zéta genetika innentől már nem elsősorban kutatási célokat szolgált, hanem tehetséges fiatal embereknek pozícionálására irányult, ahol segédkezni tudnak az Átalakulásban. Ezek a különleges gyerekek szerte az egész világon születnek, őket védeni és táplálni magasan motivált szülőkhöz. Ezekben a szituációkban mindkét szülő és némely esetben az egész kiterjedt család szilárdan a másokat-szolgáló orientációban kell legyen, és teljes szívvel a program mellett álljon. Bármi ettől kevesebb egy kockázat a gyermeknek, mivel ezek az entitások valóban bizonyságot tesznek a zseni szintű IQ-jukról és más különbségeikről, amelyeket mi itt nem fogunk egyenként megnevezni, a hozzájuk közel állóknak.

Az intelligencia rejtett lehet, amikor a gyerek rájön az őt övező veszélyekre, míg más jellegzetességek elárulhatják őt, ha ezek ismertek. A csöndes gyerek vajon géniusz vagy csak nehéz felfogóképességű? Nehéz megmondani. Meg aztán a zseni gyerekek nem szükségszerűen teljesítenek jól az iskolában. Einsteinről azt hitték például, hogy gyogyós. Valójában ő részt-nem-vételbe született bele, ami mentálisan tehetséges gyerekek egy gyakori reagálása a tespedt gyakorlatra, melynek során mindenkinek a leglassabb diák iramában kell tanulnia. Ezek a gyerekek mind fokozott telepatikus képességekkel rendelkeznek, és így ösztönszerűen tudják, kikben bízhatnak meg. Az elhelyezésük szerte a világon olyan, hogy soha nem fedeznék fel őket olyan emberek, akik el akarnák tenni őket láb alól, hogy lassítsák az Átalakulást, vagy hogy a saját céljaikra használják fel őket. Ezen kívül, a mi védelmünk alatt is állnak, és az Érintkezési Szabályok alapján önmagukat-szolgáló idegenek nem avatkozhatnak be. Tekinthetitek ezt egyfajta Korlátlan Érintkezésnek is az inkarnált entitás és miközöttünk, élethosszig tartóan.

Ezen gyerekek sorsa, hogy vezetők legyenek az előttünk álló nehéz időkben, és az eljövő kataklizmák összes emberi túlélőjének javáért dolgoznak. Úgy kell tekinteni rájuk, mint a szeretet és segítség rakétáira (mert ezek ők), nem pedig mint különcökre.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com