Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 10 >
1995 júliusa előtt
2003. január
longint

ZetaTalk: Hol élnek most


A hibridjeink nem a Földön tartózkodnak, és ennek különféle okai vannak. Az egyik például, hogy ők igen sokan vannak. A számok annak szükségét tükrözik, hogy megfeleljünk az idő egy pontjának, amikor sok entitásnak - melyeket ti lelkeknek hívtok - inkarnációs lehetőségre lesz szüksége. Gyorsítjuk az ütemet a jelen időben, növelve a hibridek számát és a kvalitását a hibridnek mint a lélek fizikai tartályának, hogy így a rendelkezésre álló csecsemő hibridek száma meg fog felelni a kívánt számnak, amikor ennek eljön az ideje.

A hibridjeink kellemes környezetben élnek, és semmiben nem szenvednek hiányt. Mi, a másokat-szolgáló zéták minden tőlünk telhetőt megteszünk az érdekükben. Az élet nem ádáz. Minden egyes hibrid megérti a küldetést, és örömmel tekint elébe. Minden egyes hibrid előszeretettel inkarnálódott, maga választva ezt a küldetést. Ez olyan, mint egy nagy utazás sok megpróbáltatással, de amibe szeretett barátok egy csoportjával közösen vágnak bele. Ebben, tulajdonképpen, egy kalandvágy van. A fizikai helye a hibridek ezen enklávéinak nem esik messze a ti Földetektől. Itt vagyunk épp a szomszédban, a Naprendszereteken belül. Ott vettünk fel tartózkodási helyet, ahol a gravitációs mező megközelíti a Földét, és a 4. denzitásban élünk a Mars felszínén. Mint ilyen, nem vagyunk láthatóak a számotokra a jelenlegi 3. denzitású állapototokban.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva a 2003. január 4-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

A hibridjeink sok helyütt élnek a naprendszereteken belül, egészen közel, csakúgy, mint más, közeli csillagrendszerekben. Ők lelkek, akik már elérték a 4. denzitású spirituális lét szintjét, és így lehetőségük van a 4. denzitású fizikai létben élni; egy preferált mód a 3. denzitású fizikai lét súlyosságával szemben. Mi szabadon mozoghatunk a bolygóról ki és be, többé már nem korlátozva bennünket a régi MJ12-vel kötött megállapodás, mely immár elhunyt, hogy be kellene nekik számolnunk, amikor egy-egy ilyen lépés történik a Föld felszínén vagy el attól. Minthogy a 4. denzitás koegzisztálhat a 3. denzitással, így nincs is miről beszélni! Mivelhogy a hibridjeink és mi magunk is a 4. denzitásban leszünk majd a jövőbeli Földön, így világos, hogy nem akarjuk, hogy a testünk egy kisebb gravitációhoz szokjon. És minthogy a Földnek egyetlen része sincs a 4. denzitásban jelenleg, ezért mi főként a naprendszeren kívül tartózkodunk, egy-egy másik közeli csillagrendszerben, ahol egy Földdel összemérhető bolygó a 4. denzitásban a rendelkezésünkre áll. A Földre való átköltözés egyszerű dolog, és a következőket foglalja magában:

Miután az utazás gyors, a legtöbben távol fognak maradni a Föld felszínétől, amíg közelebb nem érünk a fizikai átalakuláshoz a 4. denzitásba. De mivel egyes nagykövetek örökké elfoglaltak lesznek az emberekkel való interakciókban, néhányan el fogják foglalni az új lakóhelyüket röviddel az eltolódás után, napokon belül, és maradnak. Azok az emberek, akik hibrid közösségekkel együtt jönnek lakni, olyan mértékig, hogy teljesen integrálódnak és nem lesznek napi csápjaik kint az emberi társadalomban körülöttük, a 4. denzitásban fognak élni a hibridekkel, velünk és a felebarátainkkal a másokat-szolgáló orientációból. Nem lettek volna meghívva, hogy velünk éljenek, vagy áttranszportálva, hacsak nem szilárdan a másokat-szolgáló orientációból valók, így ez helyénvaló, egyfajta korai előléptetés. Ha ezek az emberek napi szinten érintkeznek a szomszédságukkal, hogy így denzitásváltás nem megfelelő, akkor mi arra számítunk, hogy a hibridek vagy mi magunk vagy a felebarátaink, akik a ezeknek az embereknek segítenek és velük élnek, osztozni fognak velük a 3. denzitás nehéz létében; egy kisebb áldozat az Átalakulás asszisztálásához képest, a mi nézőpontunk szerint.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com