Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 04 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Zéta IQ


A mi IQ-nk magasabb, mint a tiétek, és más is. Meg fogjátok figyelni, amikor a saját intelligenciátokat hasonlítjátok össze ezzel vagy azzal az állatéval, hogy néhány dolog megegyezik és hasonló, míg néhány dolog gyökeresen eltér. A tudatosság az egyik ilyen különbség. A csimpánz okos, képes sorrendeket megtanulni és egy bizonyos mennyiségű logikát alkalmazni. Szerszámokat is használnak, egy korlátolt módon. Mindamellett nem tudatosak olyan értelemben, mint ti vagytok. Ők nem tűnődnek a halhatatlanságukon. Nem elmélkednek a bűnösségükről. Nem ábrándoznak azon, miért mozognak a csillagok az égen úgy, ahogyan azt teszik. Főleg pedig nem gondolkoznak arról, hogy ők hogyan illenek bele a dolgok magasabb rendjébe. Ők nem tudatosak önmagukban egy entitásként. Nincs olyan lélek entitás, aki benne maradna a csimpánzban, kivéve röpke pillanatokat a legjobb esetben, és ez egy puszta kíváncsiságból történő inkarnáció inkább, mint bármi más.

Épp így, egy 4. denzitású entitás IQ-ja és intelligenciája más, mint egy 3. denzitású entitásé. 4. denzitású másokat-szolgáló entitásokként sokkalta telepatikusabbak vagyunk. Azok a 4. denzitású entitások, akik az önmagukat-szolgálást választották, nem sokkal telepatikusabbak az embernél, mivel ők azt, hogy telepatikus tudomásuk van egymásról, kimerítő elterelésnek érzik az aktuális teendőtől - önmaguktól. A megnövekedett intelligenciánkkal összehasonlítva, egyedül a számok nem írják le jól a helyzetet. Míg a ti agyatok gondolatok tucatjait hordozza egy időben, a miénk ezreket visz.

Ti nem vagytok tudatában a gondolkodás java részének, amit az agyatok végez. Ti csak a tudatos gondolatnak vagytok tudatában, gondolataitok előterében. Emellett az agyatok más részei azzal vannak elfoglalva, hogy észleljék a körülöttetek lévő teret, a pozíciótok megváltoztatásának szükségét, hogy érzékeljék a körülöttetek lévők testbeszédét, mérlegeljék a fizikai éhséget, és feltérképezzék, hogyan lesznek ezek kielégítve, stb. Az IQ kifejezésében, ha mi zéták megoldanánk valamelyik IQ teszteteket, ami a gyorsaságot és a pontosságot méri, mi 287 IQ pont körül teljesítenénk. Mindamellett, ahogy elmagyaráztuk, ez nem egy elégséges mérce.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com